Αποστολές

Όλες οι αποστολές μας γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της παραγγελίας σας εφόσον το προϊόν είναι σε απόθεμα. Σε περίπτωση λάθος στο απόθεμα η εταιρία δεν φέρνει κάποια ευθύνη και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για ακύρωση ή αλλαγή.
Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε:

  • 4,00€ για αποστολές έως 3 κιλά
  • 6,00€ για αποστολές από 3 κιλά έως 6
  • 8,00€ για αποστολές από 6 κιλά έως 11

Για αποστολές προϊόντων μεγάλου όγκου που αποστέλλονται με μεταφορική το κόστος αποστολής υπολογίζεται και πληρώνεται μετά την παραγγελία και κατόπιν συνεννόησης.

Αλλαγές - Επιστροφές

Αλλαγές γίνονται δεχτές μόνο εντός 14 ημερών από την παραλαβή σας και εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή αφαιρεθεί από την συσκευασία του. 

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος γίνεται επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, δεν επιστρέφονται τα χρήματα που αντιστοιχούν στη μεταφορά, αντικαταβολή ή τραπεζικά έξοδα.

Τρόποι πληρωμή

Πληρωμή με αντικαταβολή (επιπλέον κόστος 3€)

Πληρωμή με Κάρτα (Χωρίς επιπλέον κόστος) με όλες τις κάρτες μέσο στου συστήματος Τράπεζας Πειραιώς

piraeus-logo-payments

Πληρωμή με κατάθεση στην Τράπεζα (τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη)

Επιστροφές χρημάτων γίνονται πάντα στο τρίτο δεκαήμερο του κάθε μήνα και μόνο εφόσον έχετε στείλει πίσω τα προϊόντα με το παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Με τη χρήση της σελίδας αποδέχεστε την Πολίτική Απορρήτου και Cookies